Onze merken

4 merken, 1 leverancier

Bij Carrect vind je vier automerken bij één leverancier. Handig, want zo kan je meteen vergelijken én win je veel tijd. Onze merken zijn bovendien héél complementair: van betrouwbare lichte vracht tot Japanse degelijkheid, van elektrische bolide tot budgetvriendelijke personenwagen. 

Kies de wagen die jouw hart sneller doet kloppen!

Over Mazda

Een Japanse Mazda tovert gegarandeerd een glimlach op je gezicht. Mazda’s staan dan ook voor zoveel meer dan rijden van punt A naar punt B. Ze zijn ontworpen voor puur rijgenot. Wij noemen dat ‘Jinba Ittai’: de band tussen jou en je auto — zoals tussen paard en ruiter.

Dealer in Dendermonde Dealer in Strombeek

Over Kia

Het Zuid-Koreaanse Kia is bezig aan een stevige opmars. Niet toevallig: met een Kia krijg je veel auto voor je geld. En dan is er nog die 7 jaar fabrieksgarantie … Naast de klassieke benzine en dieselwagens biedt Kia ook een ruim gamma aan elektrische en (plug-in) hybride wagens aan.

Dealer in Vilvoorde Dealer in Meise Dealer in Dendermonde

Over Suzuki

Oerdegelijk. Budgetvriendelijk. En al meer dan 100 jaar een sterk merk. Veel meer overtuigende argumenten heeft het Japanse Suzuki niet nodig, denken we dan. Of toch: zowel in benzine als hybride uitvoeringen heb je een uitgebreide keuze — inclusief 5 jaar garantie!

Dealer in Vilvoorde Dealer in Meise Dealer in Strombeek

Over Citroën

Sinds de oprichting in 1919 valt Citroën op door zijn durf, aandacht voor mens én comfort. Met de iconische modellen schreef het Franse merk geschiedenis. En ook de toekomst oogt knap, met diverse toonaangevende modellen. Ontdek de nieuwe generatie in onze vestiging in Strombeek.

Dealer in Strombeek
ShowroomStrombeek.jpg

Uw fleetpartner

Zelfstandige en zoek je nog een wagen? Werk je als fleetmanager of wagenparkverantwoordelijke en heb je nood aan een betrouwbare partner? Bij Carrect vind je altijd de geschikte oplossing voor jouw mobiliteitsbehoeften.

  • 4 vestigingen in de rand rond Brussel.

  • Een hele hoop knowhow én ervaring.

  • NL, FR, ENG: we spreken jouw taal! (zélfs Auto-taal) 

Contact opnemen