Diensten

Onze diensten

Carrect biedt een brede waaier aan diensten, zowel voor verkoop als na-verkoop. Altijd met een hart voor de klant. En een oog voor kwaliteit. Heel carrect, quoi.
Onder andere: verkoop nieuwe en tweedehandsvoertuigen, testritten, onderhoud en herstellingen in eigen werkplaats, magazijn voor originele onderdelen, carrosserie, bandenwissels, aircoservice, accessoires..

Verkoop particulier & fleet

Op zoek naar jouw nieuwe (stock) wagen? Een medewerker van ons team maakt graag tijd voor jou vrij en  ontvangt je met open armen (en autodeuren) in onze showroom. Laat je verrassen door de vele functies, ontdek de details en stel je vragen.

Ontdek onze snel leverbare stockvoertuigen

Onderhoud en herstelling

Onze service is zoals de koffie (én WiFi) in onze lounge: straf. Heel straf. Carrect onderscheidt zich in de eerste plaats door een vlotte herstelling en onderhoud. Dankzij de jarenlange ervaring en non-stop bijscholing kan je je wagen met een gerust hart aan ons team van experts toevertrouwen.

Garantie

Heb je een van onze wagens onder fabrieksgarantie? Bij Carrect blijft jouw fabrieksgarantie gelden bij onderhoud en herstelling, ongeacht waar je je auto kocht en kunnen we voor onze merken alles in garantie zelf uitvoeren.

Bandenwissel

Verandert het seizoen? Denk dan tijdig aan je bandenwissels. Ons team staat klaar om snel je banden te wisselen — zowel op als zonder velg. Blijf gewoon even wachten terwijl we de klus klaren. Geen plaats om je banden op te bergen? Laat ze dan achter in ons bandenhotel (naargelang de bezetting).

Carrosserie

Onze carrosserie beschikt over het Eurogarant certificaat: hét kwaliteitslabel van de carrosseriesector. Zo ben jij zeker van kwaliteitswerk. Bovendien wordt het werk erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen. 

Tip: tijdens de herstelling kan je gratis gebruik maken van een vervangwagen!

Onze carrosserie